Å SE FRAM OG TILBAKE

Vi kan se tilbake på et flott 2015 år for Veien til Betlehem. Den 27.1, arrangerte vi årets Takkefest for alle de flotte frivillige som gjør VTB mulig. Hele 200 stk var samlet  i noen timer denne kvelden. Det var god stemning og mye godt program. Maten var et kapittel for seg. Anne Kaths hjemmelagde kyllingsuppe og et hav av hjemmelagede kaker betyr suksess. Sammen ble det mimret og fortalt om året som har gått. Årets overskudd er på hele 256000.

IMG_9123   IMG_9146 IMG_9157   Photo_nov._28_15 10-43-56
Det er MEGET BRA. Pengene er nå fordelt 50/50 på følegende måte. Halvparten går til menighetens prosjekt i Romania. Der vil barn få mulighet til skolegang og skolemat fra disse midlene. Her trengs det masse midler, så vi må bare stå på videre for våre rumenske venner. De trenger hjelp. Andre halvdel går til vårt eget menighetsarbeid. Lyngdal Misjonsmenighet er en stor og aktiv menighet, så her trengs også midler til å drifte menigheten vår. VTB er et flott prosjekt også på denne måten. At vi på grunn av kun dugnad , kan drive prosjektet med stort overskudd. Inspirerende.

I 2016 er VTB 10 år, og det skal vi selvfølgelig markerer på en god måte. Styret i VTB jobber nå med planene, så følg med oss videre.

En fantastisk og nyskapende promo film av VTB er laget og publiseres til høsten.

Årets spilledager er Lørdag 26.11 og fra Onsdag 30.11 til og med Søndag 4.12, i alt 13 forestillinger. Kanskje greit å vite allerede nå dersom dere er store menighets grupper, yngres, barnegrupper etc. som har tenkt å legge dette inn i kalenderen. Velkommen til dere. Påmeldingen starter ca midt i Oktober. Lik oss på Facebook for informasjon, eller følg med på veientilbelthem.no.

Å vandre til Betlehem er en givende og innholdsrik ferd. Vi gleder oss til du blir med oss i år.