Å ha en Arne Eiken med familie med i Betlehemsspillet, har vært både viktig og beundringsverdig. Nesten alle dagene kjører han og jentene ca en 1 time hver vei for å delta på vandringen.

Arne låner oss også to flotte hester, en av dem lille Busty, som har blitt en skikkelig maskot. Busty møter du i Nazareth, godt passet på av Arnes døtre.

Arne og Katrine har 3 døtre, og de bor på Vatne i Eiken. Arne har i alle år vært en god venn med Pottemakeren, og sammen har de delt denne interessen for å dele julens egentlige budskap.

Nå har Arne vært med oss i flere år, og heldigvis blir han med i år også. Døtrene hans blir også med i spillet, og de skal bo i Nazareth noen dager sammen med mange andre mennesker og dyr.

Arne selv treffer du på hestryggen som en streng romersk soldat, noe som står i sterk motsetning til den han egentlig er som person-mild og vennlig.

Vi i «Veien til Betlehem» er utrolig takknemlig for det familien Eiken er med på å tilføre spillet, og ikke nok med det, mor selv-ja hun er i ferd med å bake til kaféen.

Slike mennesker inspirerer oss som driver Veien til Betlehem.