Om oss

Velkommen til årets vandringer.VTB Hjemmeside.

Vær hilset. Mitt navn er Jakob, jeg er pottemaker og bor utenfor Nazareth, sammen med min kone, Miriam. Hvert år leder jeg en hel hærskare av mennesker på en pilgrimsvandring tilBetlehem.

Vandringen skal være en stille vandring til ettertanke og passer for de aller fleste. Du bør nok være ca 5 år før du deltar for første gang. Underveis er veien lyst opp av masse bål og fakler. De lyser så fint i vintermørket. Fakkelbærere går ved din side og gjør vandringen ekstra flott. Underveis vil du oppleve mye spennende. Du vil oppleve sinnsro, dramatikk, sorg og glede. Du vil oppleve bryske soldater og mystiske stjernetydere i flotte drakter. Ja og mye mer enn dette, men jeg kan jo ikke fortelle deg alt nå. Du er velkommen til å vandre med Miriam og meg. Ca 16000 har til nå gjort dette. I år skal en ung venn av oss, Markus være med. Markus er bare 8 år og gleder seg til pilgrimsvandringen. Han har fått lov å ta med seg den kjæreste han eier, en liten trehest. Den kan han aldri være foruten. Miriam, Markus og jeg gleder oss til å møte deg. Vi kan love en reise med mye stemning og mye opplevelser. Davids by, Betlehem, ønsker deg varmt velkommen.