« Veien til Betlehem» har nå hatt sitt jubileums år-10 år med vandringer. Onsdag 25.1 møtte en fullsatt sal opp til en velfortjente Takkefest. Oppslutningen var overveldende, hele 220 «Betlehems» entusiaster var

samlet. Sten Sørensen holdt en inspirerende andakt for oss, og vi ble velsignet med nydelig sang fra talentet Hannah Salvesen. Hele gjengen hygget seg med god mat og et svært rikholdig kakebord. Stemningen var sprudlende og flott.
Veien til Betlehem er et prosjekt som oser av iver og pågangsmot både fra styringsgruppen og alle som bidrar i dugnadsarbeidet. Det ble oppsummert fra vandringenes 10 år, der en ser at spillet har hatt stor utvikling både i deltakels
og innhold. Vi er stolt av Veien til Betlehem , og ser lyst på framtiden.

 

Menigheten ser 5 år fram for prosjektet, og et sterkt styre er klar for å jobbe videre gjennom å utvikle og inspirere. Kvelden var fylt av høy ballongfaktor, kraftige konfettibomber, latter og smil. For en inspirerende kveld, for en menighet og FOR en mulighet vi ser at spillet er for å fortelle om Jesus, som er verdens frelser. Han kan bli alles hjelper og beste venn.

Overskuddet for VTB er i år rekordstort på hele kr 360.000.- Dette er vi selvsagt stolte over. Pengene skal brukes til misjon i Romania og hjemme i Lyngdal. For «Veien til Betlehem» ser framtida virkelig lys ut.

Kanskje du vil hjelpe oss i 2017?

Datoene er 25.11, 26.11, samt fra 29.11-3.12.

Lønna er velsignelsen av å bli kjent med nye mennesker og velsignelsen av å hjelpe andre.

Vinn/vinn med andre ord.